KURUMSAL

Yönetim Kurulu

Ali İhsan ÖZTAN

YÖNETİM KURULU BAŞKANI – İNŞAAT MÜHENDİSİ

1960 yılında Gaziantep’te doğdu. İlk,orta ve lise öğrenimini Gaziantep’te tamamladıktan sonra  1978 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde lisans eğitimine başladı ve 1982 yılında mezun oldu. 1 yıl İstanbul Üniversitesi İşletme Enstütüsüne devam etti.

1983-1987 yılları arasında 4 yıl Viyana Teknik Üniversitesinde Profesör Willhelm Reismann’ın yanında çiftbükümlü beton kemer barajların imalatında “ Roller Compacted Concrete” metodunun kullanılması konusunda doktora çalışması yaparken aynı zamanda Hoffmann / Maculan firmasının yükleniciliğini yürüttüğü Zillergründl baraj inşaatında çalıştı. 1987 yılında “Uluslararası Teknik Eleman Mübadale Programı” kapsamında Finlandiya Su-Karayolları Teşkilatında misafir araştırma mühendisi olarak çalıştı ve Türkiye’ ye döndü. Askerlik görevini müteakip Gaziantep’te halen faaliyette olan Sistem İnşaat firmasını kurdu.

2001 yılında Sistem İnşaat’tan ayrılıp Uğur İnşaat’ta Teknik Koordinatör olarak görev yaptı. 2005 yılında Tuğçe Mühendislik ve İnşaat firmasını kurdu. Halen Tuğçe Mühendislik ve İnşaat Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Ayhan EKMEKÇİOĞLU

YÖNETİM KURULU ÜYESİ - İNŞAAT MÜHENDİSİ

1975 yılında Gaziantep’te doğdu. İlk,orta ve lise öğrenimini Gaziantep’te tamamladıktan sonra 1993 yılında Pamukkale Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde lisans eğitimine başladı.

1997 yılında mezun olduktan sonra Gaziantep’te çeşitli firmalarda şantiye mühendisi olarak çalıştı. 1999 yılından itibaren Sistem İnşaat’ ta Teknik Koordinatör olarak konut, işyeri, villa, kapalı spor salonu, fabrika, okul inşaatı gibi yapıların imalatında çalıştı.

2005 yılından bu yana Tuğçe Mühendislik ve İnşaat Şirketinde Üretimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Mesut SÖKÜCÜ

YÖNETİM KURULU ÜYESİ - İNŞAAT MÜHENDİSİ

1978 yılında Gaziantep’te doğdu.

İlk,orta ve lise öğrenimini Gaziantep’te tamamladıktan sonra 1998 yılında Osmangazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde lisans eğitimine başladı.

2002 yılında mezun olduktan sonra farklı firmalarda  şantiye, AR-GE, pazarlama bölümlerinde yönetici olarak çalıştı.

2005 yılından bu yana Tuğçe Mühendislik ve İnşaat Şirketinde Pazarlama ve Finanstan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Sizi Arayalım

Yarım asırlık tecrübesiyle, insanların temel tüketim ihtiyaçları doğrultusunda güvenli, konforlu, çevreci ve teknolojiyi içinde barındıran yaşam alanları geliştiren önemli projelere imza atmıştır.

+90 342 215 00 25

Değirmiçem Mahallesi Muammer Aksoy Bulvarı No : 63/A (Uğur Mumcu Parkı Karşısı) Şehitkamil / GAZİANTEP / TÜRKİYE
YOL TARİFİ
Copyright © 2016 Tuğçe İnşaat. Tüm Hakları Saklıdır.
Design and development Fagus