KURUMSAL

Kalite Politikamız

İnşaat sektöründe Faaliyet gösteren firmamızda, çalışanlarımızın tam katılımı ile müşteri talep ve beklentilerini yasal ve mevzuat şartlarına uygun olarak karşılamak, kalite yönetim sistemi şartlarına uymak ve etkinliğini sürekli iyileştirmektir.

Kaliteye bakış açımız; müşterilerimizin istek ve beklentileri doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz üretim ve hizmetlerin sunumu arasında, tam bir uyumun sağlanmasına dayanmakta olup, bu süreci ifade eden kalite politikamız şu ilkelere dayanmaktadır.

Müşteri beklenti ve ihtiyaçlarını tam ve doğru olarak anlamak ve bu istekleri, müşteri memnuniyetini sürekli kılacak şekilde karşılamak.

Ürün kalitesinin sürekliliğini sağlamak ve bu doğrultuda müşterilerimizin ürün ve üretimlerine daha fazla değer katmak

Kalitesini sürekli geliştirdiğimiz ürünlerimizi, sıfır hata ve uygun fiyatlarla, istenilen zamanda ve istenilen miktarda müşterilerimize sunmak.

Kalite anlayışının, işletmenin tüm birimlerinde hissedilmesini, çalışanların kalite bilinci ile üretim yapmalarını ve bu konuda sürekli gelişimlerini sağlamak.

Üretime katkıda bulunan malzeme ve hizmetlerin satın alımında ürün ve hizmetlerimizin kalite kriterlerini göz önüne alarak değerlendirme yapmak

Yasal gereklilikler, toplum ahlakı ve çevreyi koruma ilkeleri doğrultusunda çalışarak kendimizi geliştirip sektörümüze, ülkemize ve tüm insanlığa değer katmak.

Sizi Arayalım

Yarım asırlık tecrübesiyle, insanların temel tüketim ihtiyaçları doğrultusunda güvenli, konforlu, çevreci ve teknolojiyi içinde barındıran yaşam alanları geliştiren önemli projelere imza atmıştır.

+90 342 215 00 25

Değirmiçem Mahallesi Muammer Aksoy Bulvarı No : 63/A (Uğur Mumcu Parkı Karşısı) Şehitkamil / GAZİANTEP / TÜRKİYE
YOL TARİFİ
Copyright © 2016 Tuğçe İnşaat. Tüm Hakları Saklıdır.
Design and development Fagus